Juni 2019, nummer 1

De Hoge Hoed 2019

De data voor de Hoge Hoed van 2019 zijn bekend! Maandag 21 en dinsdag 22 oktober. Zou het weer net zo’n feest worden als de vorige jaren? We bidden dat de Heer het ook dit jaar weer rijkelijk zal zegenen.

Stuurgroep

De eerste vergaderingen zitten er weer op. De taken zijn weer verdeeld en de aandachts-punten van afgelopen jaar besproken. Hoe gaan we het nu doen? Wat kunnen we anders aanpakken? Is de Rehoboth weer beschikbaar? Zijn er onderdelen van de Hoge Hoed die beter moeten? Hoe bereiken we nog meer kinderen? En ga zo maar door. Nog genoeg te bespreken, maar de kop is eraf!

Thema

Vorig jaar bedachten we 2 thema’s. “Niet te geloven?!” hebben we toen gedaan en dit jaar wordt het thema:

“Stapelgek op jou!”

We zijn zelf ook benieuwd hoe dit vorm gaat krijgen in alle onderdelen.

Medewerker 2019?

Om veel kinderen te kunnen ontvangen, hebben we weer voldoende medewerkers nodig. Lijkt het je leuk om mee te helpen aan de Hoge Hoed 2019, laat het ons dan alvast weten! We zijn namelijk gek op medewerkers 😉. We hebben weer mensen nodig die een workshop kunnen leiden, maar misschien ook wel mensen voor een toneelstuk of sketch over het onderwerp. En zoals altijd natuurlijk weer veel medewerkers die gezellig mee doen met de kinderen in de zaal

tijdens het programma en graag helpen bij één van de vele workshops. Na de zomer zal er weer een avond zijn voor (potentiële) medewerkers met informatie, toerusting, samen zijn en uitleg over de taken. Mail ons nu al je vragen, opmerkingen en ideeën op hogehoedhs@gmail.com, of geef ze door aan een van de stuurgroepleden.

Toneelworkshop

Dit jaar kregen we het leuke idee om een toneelworkshop te geven. De kinderen gaan een (bijbels) toneelstuk leren en aan het einde van de middag voordragen aan de andere kinderen.

Tijd voor gebed

Wil je ook dit jaar weer voor ons bidden dat het een groot feest mag worden? Voor alle medewerkers, de stuurgroep, maar natuurlijk vooral voor de kinderen. We weten ons afhankelijk van onze liefdevolle Vader, Die elk van ons ziet en vurig liefheeft!

De stuurgroep,

Frans, Yvette, Sander, Liesbeth, Jolanda, Maurice en Noah