Band

De ‘Hoge Hoed band’ staat elk jaar met veel enthousiasme op het podium om te zingen en spelletjes te spelen met de kinderen.

Mijn naam is Tamara Pathuis en ik kom uit Noordbroek. Ik werk als verpleegkundige in het Martiniziekenhuis op de Neonatologie afdeling. Als kind ging ik elk jaar trouw naar de Hoge Hoed. Vanaf 2016 ben ik begonnen met helpen bij de workshops en verzorgde ik uiteindelijk de dansworkshop. Ik vond/vind dit geweldig!

Het is zo fijn om met z’n allen te staan voor dezelfde liefde voor Christus en dit te mogen uitstralen naar de kinderen. Sinds 2022 verzorg ik het podium programma, zing ik met de band mee en denk ik graag met de stuurgroep mee. Ik zie dit als een enorme zegen en als het dienen voor de Heer. Ik hoop de kinderen en betrokkenen net zo enthousiast te maken voor Christus als wij.

Stuurgroep

De stuurgroepleden van de Hoge Hoed zijn verantwoordelijk voor het organiseren van de Hoge Hoed elk jaar, ze komen zo’n 8 keer per jaar bij elkaar om te vergaderen over de Hoge Hoed.

Ik ben Lotte, ik doe de opleiding tot doktersassistente en werk momenteel bij de huisarts in Groningen. Ik heb in 2022 voor het eerst als medewerker mee gedaan met de Hoge Hoed en ben erg enthousiast om in 2023 mee te doen in de stuurgroep.
Ik wil de liefde van God graag mee geven aan alle kinderen omdat je nooit weet wat er thuis gebeurd. Ik hoop aan alle kinderen mee te geven hoe goed onze Heer is en een zaadje te planten.


Mijn naam is Sander Siertsema, ik woon in Zuidbroek en ben bedrijfsleider in een groothandel voor kamerplanten en mediterrane buitenplanten . Ik ga naar de kerk in Hoogezand

Ik zit sinds 2017 als penningmeester in de stuurgroep van de Hoge Hoed.


Ik ben Alco Huttenga, getrouwd en 2 kinderen. Ik werk als docent op het Noorderpoort op de afdeling mobiliteit in Groningen. Ik ben graag technisch en sportief bezig.

Binnen de stuurgroep zorg ik er o.a. voor dat we elk jaar weer een leuk aanbod aan workshops kunnen organiseren.

Ik vind het erg leuk om mee te mogen werken aan 2 fantastische onvergetelijke dagen voor de kinderen!


Ik ben Yvette Pama, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik werk als servicemedewerker bij Gadero. Ook geef ik zwemtraining aan mensen met een beperking.

Binnen de stuurgroep van de Hoge Hoed doe ik vooral het PR werk, maar ook de rest van het organiseren van 2 intensieve maar mooie dagen. 


Mijn naam is Noah, ik ben Ambulant begeleider, wat betekent dat ik jongeren en gezinnen begeleid met wat dan ook maar de hulpvraag mag zijn. Ik werk graag met jeugdigen die er doorheen zitten en het allemaal even niet meer weten.

Ik doe al een aantal jaar mee met de Hoge Hoed en deed vroeger als kind al met veel liefde mee. De Hoge Hoed is iets dat diep in mijn hart zit. De blije gezichten van de kinderen en medewerkers en de blijde boodschap van God die we de kinderen mee kunnen geven is ontzettend mooi.

In 2017 heb ik mij laten dopen en heb ik mijn leven aan Jezus gegeven.