Wat is God groot! Zijn rijkdom, wijsheid en kennis zijn onmeetbaar. Geen mens weet hoe Hij zijn beslissingen neemt. Het is onmogelijk zijn wegen na te gaan – Romeinen 11:33

De Hoge Hoed 2023

De data voor de Hoge Hoed van 2023 zijn bekend! Maandag 23 oktober en dinsdag 24 oktober. We doen weer ons uiterste best om er een een feest van te maken zoals we gewend zijn. We bidden dat de Heer de Hoge Hoed ook dit jaar weer rijkelijk zal zegenen.

Locatie

Vanwege de sloop van het Rehoboth een aantal jaar geleden, waren wij vorig jaar verplicht een nieuwe locatie te zoeken. Zoals velen van jullie zullen weten was het vorig jaar voor het eerst in de Vredekerk. Deze locatie is vanuit beide kanten goed bevallen, waardoor we hebben besloten dit jaar de Hoge Hoed weer op deze locatie te houden. Jullie zijn hier weer van harte welkom!

Thema Hoge Hoed 2023

Ook het thema van de Hoge Hoed 2023 is bekend! Het thema voor dit jaar is Onmeetbaar. Met dit thema willen we de kinderen van basisschool laten zien dat de liefde van God onmeetbaar is. Tamara en Danielle gaan weer veel spelletjes spelen, verhalen vertellen en liedjes zingen rondom dit thema. Kun je niet wachten, zoek dan eens naar Kids Opwekking 307 ‘Onmeetbaar’. Deze gaan we dit jaar sowieso zingen!

Stuurgroep

De eerste vergaderingen zitten er weer op. De taken zijn globaal verdeeld en de aandachtspunten van afgelopen jaar zijn besproken. Mocht je ook mee willen helpen met de organisatie van de Hoge Hoed? Goed nieuws! We zoeken nog extra leden voor de Stuurgroep. Zou je hieraan willen bijdragen? Mail ons dan op hogehoedhs@gmail.com

Medewerkers

Zoals elk jaar hebben we natuurlijk weer voldoende medewerkers nodig om de Hoge Hoed te laten slagen. Lijkt het je leuk om mee te werken met de Hoge Hoed, denk dan ook na over wat je leuk lijkt. We hebben mensen nodig die een workshop kunnen leiden, mensen voor de catering maar ook medewerkers die gezellig mee kunnen doen met de kinderen in de zaal tijdens het zaalprogramma.

Na de zomer zal er weer een datum komen waarvoor we (potentiële) medewerkers uitnodigen en de taken zullen toelichten. Mocht je nu al vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je ons mailen op hogehoedhs@gmail.com.

Gebed
Wil je ook dit jaar weer voor ons bidden dat het een groot feest mag worden? Voor de medewerkers, maar natuurlijk vooral voor de kinderen.

Gods zegen namens de stuurgroep, Sander, Alco, Liesbeth, Noah, Hans en Yvette