Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Hoge-Hoed-Nieuwsbrief.jpg

De Hoge Hoed 2023

Het is bijna zover, de Hoge Hoed 2023! De voorbereidingen zijn in volle gang en de eerste medewerkers hebben zich al aangemeld. Wij hebben er al heel erg veel zin! Er moet nog veel gebeuren, maar we hebben er alle vertrouwen in dat het ook dit jaar weer een groot feest gaat worden!

Medewerkers

Om de Hoge Hoed tot een succes te maken zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Als vrijwilliger kun je op veel manieren iets betekenen voor de Hoge Hoed. Je kunt bijvoorbeeld helpen met inschrijven van de kinderen, met de workshops of met de catering, maar we hebben ook nog mensen nodig die voor de dinsdag soep willen maken.

We hebben voor alle taken nog extra mensen nodig, dus als je wilt en kunt helpen, ben je van harte welkom. Met het maken van bijvoorbeeld een pan soep, zijn wij al heel erg geholpen.

Medewerkersavond

Wil je graag helpen met één van bovenstaande taken, of twijfel je nog, kom dan gerust naar de medewerkersavond op 12 oktober a.s. om 20:00 in de Vredekerk. Als je je al aangemeld hebt als medewerker, heb je hier al meer informatie over gehad. Maar ook als je je nog niet hebt aangemeld, ben je van harte welkom om aan te schuiven. Tijdens de medewerkersavond gaan we het programma bespreken, de taken uitleggen en zullen de workshopleiders hun werkje laten zien. Nog niet aangemeld als medewerker? Dat kan via onze website: https://hogehoedhs.nl/meld-je-aan-als-medewerker/

We hopen je dan te zien!

Heb je nog vragen, stuur ons dan gerust een mail op hogehoedhs@gmail.com.

Posters en Flyers

Alle scholen in Hoogezand-Sappemeer hebben afgelopen weken flyers en posters van de Hoge Hoed gekregen, heb je hem ook al voorbij zien komen? Vorig jaar hebben we op beide dagen samen zo’n 285 kinderen mogen verwelkomen, we hopen dit jaar natuurlijk op minstens zoveel. We hopen daarom jouw kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, broertjes en zusjes allemaal te zien bij de Hoge Hoed. De Hoge Hoed is voor alle kinderen van de basisschool. Entree is natuurlijk zoals elk jaar Gratis.

Gebed

Wil je ook dit jaar weer voor ons bidden dat het een groot feest mag worden? Voor de medewerkers, maar natuurlijk vooral voor de kinderen.

Gods zegen namens de stuurgroep, Sander, Alco, Liesbeth, Noah, Hans, Yvette, Lotte & Tamara.